Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Zone Nova Toalettbørste Sort

Denne ensfargede toalettbørsten har rene linjer og er liten og nett. Toalettbørst er noe man må ha på badet og denne kan man stolt sette frem. 

Les merShow less
kr 569.00
FÅ PÅ LAGER
Produktdetaljer
330100

Dataark

Farge
Sort
Høyde
37 cm
Bredde
10,3 cm
Material
Keramikk, soft touch belegg, stål
Varenummer
330100
You may also like
kr 99.00
Liker du å bytte toalettbørste etter en stund? Har du en Zone toalettbørste fra Nova-serien kan du nå bare bytte børstehodet. Det er enkelt - skru av det gamle børstehodet og på med det nye børstehodet. 
kr 239.00
Nova tannglass har en tøff look med en myk overflate. Tannglasset rommer flere tannkoster og tannkrem. Bruk tannglasset til oppbevaring av sminkekoster, saks og pinsett eller andre ting. Nova sprer ro og harmoni på...
kr 649.00
Denne ensfargede pedalbøtte har rene linjer og er liten og nett. Pedalbøtten er noe man må ha på badet og denne kan man stolt sette frem. Rommer 3 liter. 
kr 849.00
Denne ensfargede pedalbøtte har rene linjer og er liten og nett. Pedalbøtten er noe man må ha på badet og denne kan man stolt sette frem. Rommer 5 liter. 
kr 359.00
Nova såpedispenser har en tøff look med en myk overflate. Såpedispenseren kan fylles med håndsåpe, kremer, oppvaskmiddel, m.m.  Nova sprer ro og harmoni i rommet- kjøkken, vaskerom eller bad. Den skaper en...

Meny