OOhh Triangle Tree 20 cm Sort

Disse trærne er perfekte å pynte med til jul og til å pynte festbordet med. De kommer i tre størrelser, er fine å kombinere i grupper og fine når de står alene. De er laget av resirkulerte plastflasker, så OOhh's julepynt kan du shoppe med god samvittighet. Filt juletrærne settes sammen av to deler og er lette å oppbevare. 

OOhh's produkter er laget av resirkulerte materialer. Produktene er håndlaget og alle er derfor unike. Produktene er laget av kvinner i Sri Lanka. 

kr 119.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Disse trærne er perfekte å pynte med til jul og til å pynte festbordet med. De kommer i tre størrelser, er fine å kombinere i grupper og fine når de står alene.Trærne er laget av resirkulerte plastflasker. Så, OOhh's julepynt kan du shoppe med god samvittighet. Filt juletreene settes sammen av to deler og er lette å oppbevare. 

 OOhh's produkter er laget av resirkulerte matrialer. Produktene er håndlaget og alle er derfor unike. Produktene er laget av kvinner i Sri Lanka. 

  • Farge: Sort.
  • Mål: H 15 cm
  • Materiale: Ecofelt. 

Produktdetaljer
FTT20

Dataark

Farge
Sort
Høyde
20cm
Sist vist
kr 119.00
Disse trærne er perfekte å pynte med til jul og til å pynte festbordet med. De kommer i tre størrelser, er fine å kombinere i grupper og fine når de står alene. De er laget av resirkulerte plastflasker, så OOhh's...

Meny

Innstillinger